***یادداشت روز***

99 شروع ثبت نام ترم تابستان 2 برای اطلاعات بیشتر با شماره های 77181273 77181322 - 66964450 - 66964451  تماس حاصل فرمایید.

99 برای ثبت نام در کلاس ها ابتدا در قسمت تعیین سطح ، خود را ارزیابی کنید سپس وارد حساب کاربری خود شوید و کلاس مربوط با سطح خود را انتخاب و نهایی کنید.

99 آموزش کسب درآمد مستمر از بورس با تدریس دکتر علی پوراشراف، برای ثبت نام کلیک کنید یا با شماره 88934456-021 با داخلی 126 تماس حاصل فرمایید.

 99 ثبت نام بدون کنکور دانشگاه جامع علمی کابردی (کاردانی - کارشناسی) در سازمان سنجش تا مورخ 15 شهریور ماه 98 می باشد.

 

کودکان کار متولی ندارند

باید یک‌بار وارد یکی از ساختمان‌هایشان مثلا در بازار شده باشی و کودکان را در حال رفت‌وآمد دیده باشی تا نام‌شان بیشتر برایت معنادار شود. «انجمن حمایت از کودکان کار»؛ انجمنی برای حمایت از بچه‌هایی که در ساعت‌های میانی کارشان ساعتی را به این انجمن پناه می‌برند، پشت نیمکت‌ها می‌نشینند، درس می‌خوانند، یک وعده غذای گرم می‌خورند و دوباره به کار برمی‌گردند.

 

محل کارشان، همان جایی است که شما می‌بینید، در خیابان. اما «سحر حاتمی»، عضو هیات‌مدیره انجمن اصرار دارد که از آنها به‌عنوان کودکان خیابان نام نبریم چرا که: «کودک کار به واسطه شغل‌اش در خیابان است.

چهارده‌سال پیش وقتی تازه انجمن راه افتاده بود به‌خاطر دارم که کودکان از شنیدن کودکان خیابان ناراحت شدند و ما هم سعی می‌کنیم این فرهنگ را رواج دهیم که آنها کودک کار هستند.»


١٤‌سال قبل، چند نفر از فعالان اجتماعی تصمیم گرفتند از بچه‌های کار حمایت کنند. قصه از یک مکان کوچک و یک تخته شروع شد و تلاش برای آموختن آب، بابا به کودکان. تلاشی برای آن‌که فاصله این کودکان را با بچه‌های دیگری که به مدرسه می‌رفتند کم کنند.

یکی یکی سراغ بچه‌ها می‌رفتند و از آنها می‌پرسیدند دوست دارند خواندن و نوشتن یاد بگیرند و باسواد شوند؟ بچه‌ها به امید آموختن، شوق یادگیری و گسترش دنیای کوچک‌شان دانه دانه راهی مراکز حمایت از کودکان کار شدند که بعد به اقتضای تعداد بچه‌ها به ٥ مرکز رسید.


 آنها تنها به امید سوادآموزی وارد شدند اما بخش حمایتی انجمن شامل مددکاران و روانشناسان آنها را تنها نگذاشت. آموزش هم تنها سواد نبود، حرفه‌آموزی و هنرآموزی دو بخش دیگر فعالیت‌های انجمن بوده و هست.

حاتمی می‌گوید: «بخش حرفه‌آموزی را برای بچه‌های ١٥‌سال به بالا در نظر گرفته‌ایم. آنها از این طریق کارهایی چون جوشکاری، کابینت‌سازی و خیاطی یاد می‌گیرند تا بعدا وارد کار مناسب‌تری شوند. هنرآموزی بیشتر برای آن  است که  بچه‌ها برون‌ریزی داشته باشند و کارکرد روانشناسی دارد.

آنها از این طریق غم‌ها را بیرون می‌ریزند. ما نمی‌خواهیم فقط آموزشی باشیم بلکه بخش حمایتی و مددکاری برایمان مهم است. مددکاری هم فقط برای خود بچه‌ها نیست، آنها از خانواده‌های آسیب‌دیده هستند و ما دنبال این هستیم که به خانواده‌هایشان مددکاری بدهیم.

برنامه‌هایی چون سوادآموزی برای مادران هم در همین راستاست.» چند نفری از آنها حالا دانشجو هستند. حسابداری می‌خوانند یا حقوق و زندگی‌شان را با تلاش و حمایت تغییر داده‌اند.

 

گالری تصویر

  مرکز توحید: خیابان توحید، نرسیده به خیابان آزادی(بالاتر از مترو توحید)، روبروی بانک گردشگری، پلاک 10        تلفن: 51-66964450


  مرکز نارمک: بزرگراه رسالت، بعد از چهارراه سرسبز، نبش میدان 46، پلاک55    تلفن: 77181322، 77181273


  مرکز صادقیه: فلکه دوم صادقیه، تقاطع اشرفی اصفهانی و سازمان آب، جنب آموزشگاه بعثت دختران، پلاک 35، طبقه 2 


   مرکز بام تهران: سعادت آباد، میدان بهرود، شهرک بام تهران، برج M1  

JoomShaper